Fashion

Torekovs Klocka barn: Kvalitet som Växer med Ditt Barn

Klocka barn, en bortglömd present! Skolplanen styr att alla svenska barn jobbar med att lära sig klockan under lågstadiets 3 år. Men, har ditt barn någon barnklocka?

Vi har testat ett otal barnklockor och vill säga att vi har det bästa förslaget för dig när du ska köpa en barnklocka; Torekovs klocka barn. Nedan berättar vi varför.

Bästa Stål och Titan

Det är mycket trevligt att se vilka materialval Torekovs klockor gjort på sina barnklockor. Redan vid emottagandet när de levererades i sina exklusiva boxar förstod vi att det var speciella klockor för barn.

Nickelallergi

Har ni någonsin köpt smycken utomlands? Ni vet, enkla, billiga smycken som blänker likt ädlaste metaller. Sen, några veckor sedan börjar det rodna under smycket och man börjar klia sig. Det är så Nickelallergi startar. Sällan har man Nickelallergi vid födsel, utan det är något man utvecklar. När det skett så går det inte bort.

Alla klockor från Torekovs är gjutna av finaste kirurigiskt stål, sk 316L stål. Det innebär att stålet i klockan har ett minimum av Nickel i sig.

Dessutom har Torekovs klockor satt en undersida i ren Titan på alla sina klockor. Titan är ett skhypoallergent material, dvs det är den absolut bästa metallen man kan ha mot sin hud.

Diamanthårt safirkristallglas

Ingen tycker det är roligt att få repor på sitt klockglas. Inte vuxna, och inte heller barn och ungdomar. Det finns bara ett material av glas som i princip inte går att repa; glas av safirkristall. Det är ett glas som i princip är lika hårt som diamant.

De absolut dyraste klockorna för vuxna på marknaden har glas av safirkristallglas. Så är det även med alla Torekovs klockor. Torekovs klockor har valt att satsa på safirkristallglas till alla sina klockor.

Klockor barn, klockor för ungdomar och klockor för kvinnor i alla åldrar kan inte få repor på sina klockglas om de köper klocka från Torekovs.

Klockarmband i naturmaterial

De allra flesta vill att sin klocka ska sitta tight på armen. Barn är ytterligare bestämda att det är så en klocka ska bäras. De tycker inte om att klockan kan vrida sig och hamna på undersidan av sin handled. När klockan då sitter på armen så gäller det att ha ett klockarmband som andas. Ni vill inte ha ett klockarmband i plast eller tätt gummi. Då bildas det fukt under bandet vilket kan ge rodnad och t o m utslag.

Det bästa klockarmbandet är äkta mjukt läder, och det är precis det som är huvudalternativet till Torekovs klocka barn. Man kan hos Torekovs även välja klockarmband i tyg, sknato, eller det mest exklusiva klockarmbandet i metall; mesh.

Köp en klocka i present till ditt barn! Bäst köp hittar du här; Torekovs klockor. Vill du titta direkt på utbudet, gå in påklocka barn

PS Torekovs bjuder på frakt till hela världen. De ger 2 års Garanti.

Alla klockor levereras i exklusiva, vita  presentboxaroch klockorna ligger på en mjuk kudde av vit läder.

Lycka till!

 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button